Румунський журналіст відпрацьовує кошти москви


Проплачені агенти кремля продовжують відпрацьовувати російські гроші поширюючи ворожи наративи та намагаючись посіяти паніку серед цивільного насланням шляхом її дезінформації. 
На початку березня 2024 року в соціальній мережі «Тік Ток» тиражувалося програма новин румунського журналіста, політика та колишнього депутата парламенту Румунії від «Партії народного руху» Роберта Турческу під заголовком: «Війна готувалася з моменту перемоги Зеленського!». У вказаній телевізійній програмі, в якості гостя, взяв участь консервативний румунський журналіст Йон Крісто, який заявив, що Президент України В.Зеленський був обраний на посаду для того щоб розпочати війну з рф.   
Йон Крістою заявив наступне, пряма мова: «Пане Турческу вказана війна розпочалася не випадково. Вказана війна готувалася з моменту перемоги Зеленського на виборах! Якщо хтось вважає, що цієї війни можливо було уникнути, то він помиляється. Перед Зеленським після перемоги на виборах стояла задача створити таки умови на Донбасі аби росія не мала іншого виходу окрім того щоб розпочати війну. На даний час війна триває та буде тривати бо Зеленський лише актор, який змушений відігравати роль яку йому прописали!». 
З кожним разом статті проросійско налаштованих журналістів стають все більш абсурдними, однак нічого не зробиш, люди всього на всього відпрацьовують отримані від російських терористів гроші. Це ще раз свідчити про відсутність будь-яких людських принципів!
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.