Черговий російський агент на румунському телебаченні


У період повномасштабної війни рф проти нашої держави, серед різних країн «підняли голови» активісти, поплічники країни агресора рф, яких остання використовує у власних цілях.
Так, 11 березня 2024 року в соціальній мережі «Тік Ток» тиражувалося програма новин румунського журналіста, політика та колишнього депутата парламенту Румунії від «Партії народного руху» Роберта Турческу під заголовком: «Байден та путин весь час були в змові», який заявив, що війна в Україні завчасно була підготовлена за сценарієм США. 
Зокрема, Роберт Турческу заявив наступне, пряма мова: «США та росія з початку війни в Україні ні на хвилину не припиняли двосторонню співпрацю та торгівлю. Я Вам скажу навіть більше, росія кожен день поставляє в США уран, без якого остання не може існувати більше тижня! Ви розумієте, що такі речі без відома Президентів цих країни не робляться? На сьогоднішній день всім добре, окрім самої України, якою зробили боржницею США на 1000 років. Я вважаю, що путин та Байден вже давно досягли домовленості щодо розподілу України та її території!». 
Невже румунському журналісту не має більше про що говорити, а потрібно лізти у суспільно-політичні процеси. Відповідь очевидна, вплив російської пропаганди потужний, за гроші люди готові на все, навіть втрати обличчя.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.