Резидентура рф в Угорщині


3 березня 2024 року голова «Угорської спільноти за мир» Ендре Сімо  надіслав відкритий лист на адресу посла США в Угорщині Девіда Прессмена щодо необхідності початку перемовин США з РФ, пряма мова:
«Будь ласка, передайте вашому уряду та американському народу подяку Угорської спільноти миру за внесок Сполучених Штатів у звільнення Угорщини від нацистсько-фашистської окупації 79 року тому.
4 квітня 1945 року разом з Радянським Союзом ви відновили суверенітет Угорщини і наказали заклятим ворогам свободи та людської гідності зупинитися. 
Ми сподіваємося, що американське керівництва знайде спосіб піти на компроміс і співпрацювати зі своїм колишнім союзником, сьогоднішньою Росією, знаючи уроки історії.
Вас компроміс із Росією був би другим подарунком свободи для нас, угорців».
В той же день, голова «Угорської спільноти за мир» Ендре Сімо  надіслав відкритий лист Послу російської федерації в Угорщині Євгену Станіславову, пряма мова: «Будь ласка, передайте вашому уряду та народу Росії подяку Угорської спільноти миру за внесок за звільнення Угорщини від нацистсько-фашистської окупації 79 року тому.
Радянський Союз у союзі з США та Великою Британією звільнив людство від заклятих ворогів свободи, відновив суверенітет і гідність нашої країни.
Ми віримо, що історичний досвід того час не буде втрачений, а потрапить у сучасність у формі компромісу. Який стане другим даром свободи для угорського народу».
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар