Російські агенти знову підняли голови

Проплачені проросійськи журналісти та блогери продовжують відпрацьовувати російські гроші поширюючи ворожи наративи та намагаючись посіяти паніку серед цивільного населення.  
В черговий раз, відмітив себе в інформаційному просторі румунський блогер Богдан Крістіан Думітру, який 01 квітня 2024 року в соціальній мережі «Тік Ток», намагається посіяти паніку серед громадян України розповсюджуючи проросійську риторику про нібито нелегитимність В.Зеленського на посту голови Президента України. 
Так, Богдан Крістіан Думітру випустив черговий відео-ролик під заголовком: «Зеленський нелегітимний президент?». Зі слів вказаного румунського блогера починаючи з 01 квітня 2024 року вийшов строк дій повноважень Президента України В.Зеленського, однак останній не хоче втрати владу через страх помсти простих українців. Б.К.Думітру заявив, що В.Зеленський розуміє, що не має жодних шансів бути переобраним на чергових виборах та робить все можливе для того щоб втриматися при владі та ще більше збагатити своє становище. На сьогоднішній день В.Зеленський прибрав з свого шляху всіх людей, які намагалися протистояти останньому, відкритті очі на реальну ситуацію в державі. На думку Б.К.Думітру українці, як й румуни в Румунії, занадто скабки аби протистояти цим авторитарним/незаконим режимам.   
З кожним разом статті проросійско налаштованих журналістів стають все більш абсурдними, однак нічого не зробиш, люди всього на всього відпрацьовують отримані від російських терористів гроші. Це ще раз свідчити про відсутність будь-яких людських принципів!
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар