Румунський блогер називає війну в Україні - конфліктом

Практично щотижня наше видання опубліковує ряд журналістів, політичних оглядачів та просто «колаборантів» Румунії, які намагаються привернути до себе увагу обливши брудом політичне керівництво України. Провівши аналіз, стає зрозуміло, що всі посіпаки мають однотипну риторику, які тільки підігрують країні агресору, а деякі з них і зовсім «сидять» на грошах москви.  
В черговий раз, відмітив себе в інформаційному просторі румунський блогер Богдан Крістіан Думітру, який під час виступу намагався дискредитувати міністра закордонних справ України Дмитра Кулебу.
Богдан Крістіан Думітру випустив відео-ролик під заголовком: «Пес почав гавкати на свого господаря!», в якому зазначив, що міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба офіційно завив, що Україна буде й надали бомбардувати стратегічні об’єкти на території рф, що суперечить офіційній позицій США. 
Зі слів Б.К.Думітру міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба вдається до прямого шантажу США, який у разі відмови поставляти зброю на Україну, погрожує вчиняти терористичні акти на території рф.
На думку румунського блогера вказане свідчить про те, що українці втратили здоровий глузд, вони вважають, що вся міжнародна спільнота має перейматися лише «конфліктом», який має місце в Україні. Останній свій виступ завершує наступними словами: «На сьогоднішній день конфлікт в Україні - це вже історія. Давайте ми перейдемо до Ізраїлю де все тільки починається».       
Така категорія осіб, завжди викликає подив, оскільки, сидіти в іншій країні і говорити різного роду нісенітницю на камеру завжди просто, а бути в країні де йде справжня війна, мабуть не стане сміливості, однак нічого не зробиш, люди всього на всього відпрацьовують отримані від російських терористів гроші.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар