Румунський блогер намагається посіяти паніку серед цивільного населення

Проплачені проросійськи журналісти, політики та блогери, які сидять в своїх комфортабельних офісах, продовжують  відпрацьовувати російські гроші поширюючи ворожи наративи та намагаючись посіяти паніку серед цивільного населення.  
Відомий виданю румунський блогер Богдан Крістіан Думітру, який у своїх виступах відверто демонструє свою повагу і схильність президенту рф путину. 
На початку травня 2024 року в соціальній мережі «Тік Ток» тиражувалося чергове інтерв’ю Богдан Крістіан Думітру в якому останній намагався посіяти паніку серед цивільного населення через нібито відмову США поставляти зброю для України, що звісно не відповідала дійсності.  
У своєму блозі румун повідомив читачів про нібито відмову наших стратегічних партнерів надавати допомогу у боротьбі з російським ворогом та піддав критиції Президента України, окремо з його заяв: «Ви чули, що стратегічні партнери США Японія та Іспанія відмовляються поставляти зброю великому полководцю Зеленському? Це свідчить про те, що «світлячок» (Президент США Джо Байден) втрачає вплив на Європу! Що насправді відбулося? Невже «світлячок» залишив Зеленського в болоті? А останній у свою чергу потребує багато зброї та систему «Патріот». Ви що думали, що «світлячок» буде до нескінченості стояти біля цього індивіда? Як на мене це перші дзвіночки. Я вже про це говорив раніше. Побачимо!».        
В черговий раз окремі політикани та блогери сусідньої країни демонструють неповагу до України та намагаються максимально облити брудом країну, яка бороться із країною терористом - рф. Не вийде, ми слідкуєм за такого роду заявами та будемо тримати в курсі читачів.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар