Російські агенти на румунському телебаченні


16 травня 2024 року депутатка парламенту Румунії Діана Іванович-Сошоака, яка відома своїми зв’язками з Кремлем, продовжує сіяти паніку серед пересічних мешканців своєї держави. 
Румунські ЗМІ оприлюднили черговий про вокативний виступ маріонетки Кремля, під час якого вона намагається підняти хвилю невдоволення серед цивільного населення через виплату допомоги урядом Румунії для українців, які були змушені покинути свої домівки внаслідок військової агресії рф. 
Зокрема,  Д.І.Сошоака заявила наступне: «дитина, яка народилася в Румунії отримує від держави допомогу у розмірі 185 лей на місяці, в той час як українська дитина отримує 3700 лей на місяць! Громадянин Румунії сам сплачує оренду за житло, а українська сімя не сплачує нічого, так як за неї це робить уряд Румунії! Це нормально? Скільки ми це ще будемо терпіти?».
Як то кажуть за гроші люди готові на все, навіть не беручи до уваги, що на цих грошах кров простих українців. Дуже добре, що наші люди є свідомі, а наше видання й надалі буде звертати увагу у своїх статтях на осіб, які ворожі до України.

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.