Черговий дерибан землі в Оноківській громаді

Сьогодні, 29 травня, о 15.00 в Оноківській сільській раді планують розглянути понад 26 питань стосовно земельних ділянок  площею понад 20 га.
Схеми дуже різноманітні.

У головній ролі одіозний Мегела Роман, який відомий як власник комплексу «Камелот», якому планують передати земельну ділянку понад 1,5 га під сінокосіння поряд із комплексом «Камелот», де він «мріяв» давно зайнятися сінокосінням разом із головою громади Коваль Марією  та двоюрідним братом - депутатом громади Ганичем Віталієм, відомого за позивним «Ганс»!

Другий за масштабом та роллю претендент  -  це «Благодійний фонд «Країна добро Ти», який планує в Оноківській громаді безкоштовно взяти понад 6,5 га у постійне користування для невідомих, мабуть, дуже благодійних потреб! Головний лобіст проєкту - славнозвісний Демʹянчук Іван - керівник офісу реформ, громадський активіст, нещодавно ще й втікач з місця ДТП після наїзду на велосипедиста.

Третій за масштабом проєкт - це затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності, площею 1,0693 га у мікрорайоні Шахта с. Оноківці. По факту – це підготовка для аукціону соснового лісу з правої сторони по вулиці Джерельній.

Ми впевнені, що мешканці громади неймовірно будуть ощасливлені такими земельними рішеннями славнозвісної голови, яка, нагадаємо, наразі перебуває у статусі підозрюваної у кримінальній справі за розтрату державного майна у особливо великих розмірах! Сподіваємось, що депутати приймуть правильне рішення, голосуючи за ці питання та інші 23 питання!

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 5
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.