Румунська журналістка стверджує, що Україна не бажає завершення війни з рф


Проплачені проросійськи журналісти, які сидять в своїх комфортабельних офісах, продовжують  відпрацьовувати російські гроші поширюючи ворожи наративи та намагаючись посіяти паніку серед цивільного населення.  
Цього разу відмітилася журналіста румунського телевізійного телеканалу «Realitatea TV» Пакурару Олександра, яка заявила, що війна в Україні триватиме довго тому, що цілі ще не досягнуто.  
Так, Пакурару Олександра наголошує на тому, що війна в Україні триватиме не один рік, через те, що в цьому зацікавленні європейські країни, США, Росія та в т.ч. сама Україна. Війна йде не за незалежність України, а за володіння її землями, які багаті на нафту, газ, залізні і марганцеві руди, мінеральні води, тощо. 
На думку румунської журналістки в Україні на сьогоднішній день йде боротьба за володіння природними багатствами, які міжнародне співтовариство може використовувати для власних потреб ще протягом декількох століть. «Ось справжня причина війни в Україні! – зазначила Пакурару Олександра».
На жаль на сьогоднішній день ніхто не несе відповідальності за подібного роду висловлювання. Невже адекватна людина може повірити в те, що українці чи Україна зацікавлена в тому щоб війна тривала, щоб діти помирали? Подібного роду речі може говорити людина, яка не знає що таке війна або отримує за це відповідні гроші!
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.