Викладачка Закарпатського угорського інституту стала депутатом Європарламенту від партії Орбана


До переліку кандидатів на виборах до Європарламенту від партії Віктора Орбана “Фідес-Угорський громадянський союз” під високим 7 номером була внесена викладачка Закарпатського угорського інституту ім.Ференца Ракоці ІІ (м. Берегове) Вікторія Ференц, яка, вочевидь, має подвійне громадянство України та Угорщини.
Вікторія Ференц народилась у 1984 році в Ужгородщині. 

Доктор філософії. В 2006 році закінчила Закарпатський угорський інститут ім.Ференца Ракоці ІІ (факультет англійської мови та літератури). З 2013 року – співробітниця Інституту досліджень національної політики (Будапешт). Лобіював її політичне просування Ласло Брензович, який позиціонує себе, як представник та захисник інтересів закарпатських угорців та переховується від українського правосуддя в Угорщині за звинуваченням у зазіханні на суверенітет та територіальну цілісність України.
За результатами виборів до Європарламенту партія “Фідес-УГС” отримала 11 місць.
Ймовірно, парламентська діяльність В.Ференц зосереджуватиметься на дискредитації України та обвинуваченнях нашої Держави в “порушенні прав угорської меншини” Закарпаття, а також популяризації гібридних російських наративів про “мирне вирішення збройного конфлікту” шляхом припинення військово-технічної допомоги нашій Державі.


TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.