Румунський журналіст поширює проросійкі наративи


З початку повномасштабної війни наше видання фіксує ряд інформаційних вкидів з боку пророрсійсько налаштованих активістів Бухаресту, які поширюють ворожи наративи та намагаються всіляко дестабілізувати ситуацію. 
На цей раз відмітив себе в інформаційному просторі румунський журналіст, продюсер ток-шоу «Хрещений батько» Раду Морару, який зазначив наступне, пряма мова: «руські заявили, що якщо ми будемо й надалі відправляти ракети  в Україну, то вони нам також можуть відправити декілька ракет в Румунію. Питання полягає в тому, чи ми віримо їм на слові чи ні? Ні для кого не таємниця, що ми відправляємо ракети в Україну, однак це відбувається за допомогою автотранспорту, а росія це може зробити повітряним шляхом. Я вважаю, що ми маємо всерйоз сприймати вказані погрози, повірте мені, що росії нічого не стоїть відправити декілька ракет в уряд, парламент та президентський палац Румунії».   
Вказана особа не журналіст, а проросійський поплічник, який своїми діями тільки показує свою роль у підбурюванні людей і сіючи паніку.

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.