Чергові антиукраїнські заклики румунського блогера


Практично кожен тиждень наше видання опубліковує ряд журналістів, політичних оглядачів та просто «колоборантів» Румунії, які намагаються привернути до себе увагу обливши брудом політичне керівництво України. 
До такої категорії відноситься відомий Вам румунський блогер Богдан Крістіан Думітру, який 23 червня 2024 року під час чергово інтерв’ю заявив наступне, пряма мова: «не знаю чи Ви в курсі, однак дві години назад Зеленський здійснив черговий ракетний удар по Севастополю. Внаслідок цього, вже є понад 100 поранених осіб, декілька померлих, серед них є діти. Це неймовірно, до чого опустився цей Зеленський, до чого опустилася Україна! Використовувати американську зброю для нападу на цивільний пляж, у мене просто не має слів! Само страшно, що не дивлячись на все це США продовжує поставляти зброю цим негідникам!».
Така категорія осіб, завжди викликає подив, оскільки, сидіти в іншій країні і говорити різного роду нісенітницю на камеру завжди просто, а бути в країні де йде справжня війна, мабуть не стане сміливості. Чомусь вказаний румунський блогер не знімає відероліки після кожного авіоудару рф по цивільній інфраструктурі України де так само помирають ні в чому не винні люди. Відповідь зрозуміла, людина всього на всього відробляє російські гроші, а хто помирає та де помирає йому байдуже.

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.