Війна за ресурси - заява румунського блогера

Проплачені проросійськи журналісти та блогери продовжують відпрацьовувати російські гроші поширюючи ворожи наративи та намагаючись посіяти паніку серед цивільного населення.  
В черговий раз, відмітив себе в інформаційному просторі румунський блогер Богдан Крістіан Думітру, який 27 червня 2024 року в соціальній мережі «Тік Ток», намагається посіяти паніку серед громадян України розповсюджуючи проросійську риторику про нібито нелегитимність В.Зеленського на посту голови Президента України. 
Зокрема, Богдан Крістіан Думітру випустив черговий відео-ролик під заголовком: «Україна ніколи не стане повноправним членом ЄС!», під час якого зазначив наступне, пряма мова: «Ви бачили що нещодавно оприлюднив товариш Зеленський? Нелегітимний Президент України! Який ще залишається на цій посаді завдячуючи указу, громадяни України його більше не хочуть бачити на цій посаді. Я скажу навіть більше, на днях на чемпіонаті Європи по футболу, якийсь вболівальник витягнув плакат з надписом «Допоможіть позбутися Зеленського!» НАТО та ЄС не хочуть зрозуміти, що росія не зупиниться, що України як держави не існує, це штучно створена країна! Вони переслідують лише одну мету – заволодіння земельними ресурсами України!»
Вказана особа не блогер, а проросійський поплічник, який своїми діями тільки показує свою роль у підбурюванні людей і сіючи паніку. Дуже добре, що наші люди є свідомими, а наше видання й надалі буде звертати увагу у своїх статтях на осіб, які ворожи до України.

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.