Відсторонений за корупцію від обов'язків депутат Мирослав Горват згадав, що в нього є зобов'язання перед громадою

Нещодавно наше видання з посиланням на пресслужби правоохоронних органів Закарпаття поширило інформацію, що в обласному центрі Закарпаття був затриманий депутат Ужгородської міської ради, представник "ромської" нацменшини міста Ужгород Мирослав Горват. Депутат займався корупційними справами та за величезні кошти допомагав "ухилянтам" відкосити від служби в Силах оборони України. Декілька днів тому ми повідомляли, що Горвата усунуто від обов'язків , які він виконуваа в Ужгородській міській раді.


Після цих халеп, які сталися за останній час з Горватом, він згадав, що є депутатом і вирішив боротися з борщовиком в мікрорайоні Радванка, де компактно проживає ромське населення обласного центру Закарпаття. Чому Мирослав раніше не бачив цю проблему у своєму регіоні незрозуміло, але швидше за все вже Мирослав придумав як відмити гроші з бюджета міста для боротьби з бур'яном!

Саме Мирослав Горват є гарантом ромських голосів за чинного очільника міста Богдана Андріїва, адже за сприянням Горвата ромське населення мікрорайону Радванка гуртом обрало Андріїва мером нашого міста.

В кулуарах міськради активно обговорюють питання, що саме політичний соратник Горвата Богдан Андріїв і злив правоохоронцям корупційні схеми ромського депутата.

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.