Чергові спекуляції на тему безпеки від "лівих" Румунії


З початку повномасштабної війни наше видання фіксує ряд інформаційних вкидів з боку пророрсійсько налаштованих активістів Бухаресту, які поширюють ворожи наративи та намагаються всіляко дестабілізувати ситуацію. 
В черговий раз, відмітив себе в інформаційному просторі кандидат на посаду Президента Румунії, політик та колишній член Плати депутатів Румунії від «Соціал-демократичної партії» Козмін Гуша, який намагається посіяти паніку серед цивільного населення розповсюджуючи проросійську риторику про нібито можливий початок військового конфлікту Румунії з рф через передачу України зенітно ракетного комплексу «MIM – 104 Patriot».
Зокрема,  під час виступу К.Гуша заявив наступне, пряма мова: «Рішення, прийняте сьогодні, є смертельним варіантом для Румунії. Ви маєте зрозуміти одне, що мова не їде про гроші, які наша країна виділила не закупівлю цього комплексу, мова йде про перспективи втрати суверенітету, автономії. Невже ми думаємо, що НАТО нас захистить у разі війни? Від сьогодні ми є мішенню для Росії у конфлікті з Україною. росія та путин особисто нас попереджали про наслідки у разі передачі озброєння для України. Якщо ми вважаємо, що вони шуткують то помиляємося. У нас не має війська! У нас не має озброєння! Проти кого ми зібралися повстати?».  
Вказаний іноземець не журналіст, а проросійський поплічник, який своїми діями тільки показує свою роль у підбурюванні людей і сіючи паніку. Дуже добре, що наші люди є свідомими, а наше видання й надалі буде звертати увагу у своїх статтях на осіб, які ворожи до України.

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар