Славнозвісна Оноківська хабарниця в дії!


Не пройшло й десяти днів після закінчення відсторонення від посади Оноківської голови Коваль Марії, як вона вже взялась за роботу.
Відкрила Оноківський ліцей 9 вересня, який згідно інформації з мережі інтернет був відкритий ще 2 вересня, тільки за дивних обставин закрився та після скандальних зборів батьків та педагогів, змушена була відкрити школу знов.
Відновила роботу пошти у с. Оноківці та виїзних відділень по всіх селах із заробітними платами розміром як у сільській раді, правда тільки у фейсбуці! 




Провела десятки, а можливо сотні службових розслідувань, щодо неугодних працівників, та забувши за розслідування стосовно передачі 1 га у Невицьку, так як це робота інших, можливо правоохоронних органів, так розуміємо, що новоспечений щасливчик 1га у Невицькому безпосередньо має відношення до правоохоронної системи.
Ну і на останок, із порушенням частини 10 статті 46 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" повідомила депутатів за 3 дні до сесії про її проведення, коли рішення про скликання сесії ради доводиться до відома депутатів і населення не пізніше як за 10 днів до сесії!!!
Далі винесла на розгляд сесії неймовірно важливі суспільні питання у кількості 18-ть питань, а 11-ть із низ земельні!!! Піклується про громаду! 
Земельні питання зокрема стосуються:
1.            Передачі Благодійній організації «Країна, добро, Ти» земельну ділянку розміром 6,5 га для благодійних потреб, але за призначенням – це землі рекреації. Орієнтовна шкода громаді у розмірі 20-30 мільйонів гривень!
2.            Передача для сінокосіння угідь в тому числі потічка поряд з Камелотом п. Мегелі Роману розміром 1,5 гектара. Сам всевишній придумав таку схему.
3.            Григоряну Айрапету, директору славнозвісного асфальтного заводу у с. Камяниця земельну ділянку 0,23 га. під сінокіс, де по індексній карті "землі вкриті щебенем". Мабуть власники заводу як і пан Мегела полюбляють покосити травичку.
 
РАЗОМ ДОБРЕ!!!!

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар