Румунський блогер в чергове намагається принизити Президента України

З початком повномасштабної війни рф проти нашої країни, серед різних країн «підняли голови» активісти, поплічники країни агресора рф, яких остання використовує у власних цілях.  
До такої категорії відноситься відомий нам румунський блогер Богдан Крістіан Думітру, який 02 вересня 2024 року намагався дискредитувати Президента України В.Зеленського по результатам проведення робочої поїздки до США.   
Зокрема, Богдан Крістіан Думітру під час інтерв’ю заявив наступне,  пряма мова: «Хочете глянути, як виглядає планетарний герой (має на увазі Президента України В.Зеленського), який отримав по шапці від «світлячка» (має на увазі Президента США Д.Байдена)? Ви бачили його обличчя, як на мене він трішки пригнічений (іронізує)? Все братику! Байден та Камала його відправили на прогулянку! Вони розуміють, що програють вибори! Трамп чітко заявив, що більше не буде так, що Зеленський приходитиме до США за мільярдами доларів, в той час як прості громадяни Америки не мають що їсти! Трамп наголосив Зеленському на тому, що у разі його обрання на посаду Президента США війна в Україні завершиться. Таким чином товариш Зеленський повернувся до України ні з чим, розуміючи, що для нього скоро все закінчиться!    
Пряме нахабне ставлення до нашої держави та її керівництва! Як то кажуть за гроші люди готові пити на все, не думаючи в яких умовах звичайні українці змушені жити через цих російських варварів.

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар