Свободівці і регіонали обєднались проти Ляшка (ФОТО)

Журналіст Влад Содель виклав у своєму Facebook фото, де нардери від ВО "Свободи" і Партії регіонів за півгодини після бійки стоять разом і веселяться."Початок першої ранкової бійки був в 10:22 і закінчилась вона в 10:27. Пройшло 25 хв., і Мохник з Кошулинським на пару з Шуфричем і Тедеєвим дуже приязно спілкувались щодо подій півгодинної давнини. Шуфрич наприклад, всім приміряв чийсь відірваний ґудзик, це тривало десь протягом 5-6 хв., потім до них підійшли Шенцев і Царьовим", - написав Содель.Журналіст припустив, що не всі свободівці у Раді є багнетами демократії.

 

"Ані Мохник, ані Кошулинський у першій бійці участі не брали, на відміну від цих трьох вищезгаданих бойовиків ПР. Я так розумію, що не всі 37 свободівців є багнетами демократії. На заступників голови фракції ця ідея не розповсюджується", - зазначив він.

 

Содель написав також, що представник "Свободи" Олександр Аронець намагався оправдати колег тим, що вони сміялися разом з регіоналами над Ляшком і його пропозицій стосовно жіночої квоти у президії парламенту.

 


Джерело:24tv.ua



TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.