В Закарпаття завітав прем'єр Азербайджану (ОНОВЛЕНО)

В ужгородському аеропорту високого гостя зустрів голова Закарпатської обласної державної адміністрації Олександр Ледида.

Прем’єр-міністр Азербайджану приїхав до області на відпочинок. Артур Расі-заде вже не вперше відвідує Закарпаття – минулоріч у липні високопосадовець з родиною відпочивав в одному з санаторіїв краю. 

 

- На Закарпатті я відпочивав минулоріч. Спогади залишилися дуже позитивні. Тому не бачу сенсу змінювати хороше місце для відпочинку, адже, впевнений, цей чудовий край й надалі нас усіх приємно дивуватиме, - зазначив Артур Расі.

 

Як стало відомо нашому виданню, пан Артур відправився відпочивати разом з сім'єю до відомого закарпатського санаторію "Квітка полонини". З Ужгорода він виїхав з немаленьким кортежом на 4 авто: його автомобіль, автомобіль його сім'ї, автомобіль охорони та навіть карета швидкої допомоги.

Перед поселенням у номер, охорона дуже ретельно перевірила номер, аж до таких дрібниць, як матрац та маленькі тумбочки. А після поселення на побажання прем’єр-міністра, на території санаторію, на швидку руку була змонтована альтанка в тіні біля дерев, з усіма зручностями: диваном, телевізоров та міні-холодильником.

 

 

 


Джерело: Анонс Закарпаття



TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.