Студенти УжНУ – серед переможців літньої Універсіади, а також молодіжного чемпіонату України

На початку червня в Одесі відбулися змагання ХІ літньої Універсіади України з пляжного волейболу. Збірну Закарпатської області представляли студент І-го курсу факультету здоров’я людини Михайло Скукіс і студентка географічного факультету Катерина Стегура. Обоє тренуються у групі спортивного вдосконалення під керівництвом старшого викладача загальноуніверситетської кафедри фізичного виховання і спорту І. Сущенко та викладача К. Шевченко.

За чемпіонство боролися 26 жіночих і 22 чоловічі збірні команди з усієї України.

Наша чоловіча пара Скукіс-Гойда у фіналі зустрічалася зі збірною командою Запорізької області і в напруженій боротьбі перемогла досвідчених супротивників. Серед жіночих команд пара Стегура-Іршкова, яка вперше взяли участь у змаганнях такого рівня, за вихід у вісімку кращих поступилася переможцям змагань – збірній команді з Києва. Відтак, наші дівчата перемогли всіх своїх суперниць і посіли почесне 9 місце.

Паралельно в Ялті проходив молодіжний чемпіонат України з легкої атлетики, у якому взяв участь студент 4-го курсу факультету суспільних наук, кандидат у майстри спорту з бігу на 110 м. з бар’єрами Роман Мартинюк. У фінальному забігу він фінішував з результатом 14, 65 с. і посів 3 місце. Тренується Роман у групі спортивного вдосконалення під керівництвом доцента Івана Маріонди.

 

 

УжНУ

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.