Олександр Севідов:"В принципі відбулося те, що й прогнозували"

 

 

 Післяматчева прес-коференція за участю головного тренера ужгородської «Говерли», Олександра Севідова.

 

 

 

- В принципі відбулося те, що й прогнозували. Безумовно – суперник сильніший від нас. В «Шахтарі» зібрані майстри дуже високого класу, не дарма ж вони чемпіони країни, володарі Кубка та Суперкубка країни. Що ж до гри, то в першій половині першого тайму створили два моменти. Сказав А. Пятову в перерві, що тому він воротар збірної, бо виручив команду у цих епізодах парирував удари Косиріна і Малішіча. Задоволений тим, що хлопці не зломилися після того як пропустили два голи. Одна і та ж помилка, як в Одесі, пропустили, але не хотів би зупинятися на ерсоналіях. Всі кажуть – хороший бій був на полі, але з такими боями нам би не загинути, дуже вже важкий у нас календар матчів. Але дякую хлопцям за бажання грати в хороший футбол.

 

- Можливо не варто грати з грандами із останніх сил, а слід награвати склад на більш слабших супротивників. До прикладу, на «Зорю»?

 

- Ми ж і вводимо нових гравців, щоб вони набули оптимальну форму. А в лідерів забрати очки – завжди престижно. Ну повірте, дуже хвилювався за результат, адже у нас два центральні захисники другу гру проводять у Прем’єр-лізі. Гринченко вийшов з травмою гомілкостопу, а Малішіч взагалі вперше вийшов на поле у новій команді. Ви знаєте, похвала Луческу багато важить, а те як він нервував у першій половині гри і взагалі.Але вже в другому таймі вони змусили нервувати нас.

 

- Чи будуть ще нові гравці в команді?

 

- Судячи з того як ми граємо – повинні бути.

 

- Чи так все пройшло на новому полі для вас, як ви планували?

 

- Не в силах щось змінити. Безумовно нам грати легше в Ужгороді. Але радий за тих людей, які приїхали нас підтримати. Дуже сподіваємося що вирішимо всі ці проблеми і повернемося додому.

 

- Але львівські вболівальники вашу команду підтримували?

 

- Було б великою несподіванкою, якби львів’яни вболівали за «Шахтар». Думаю, що люди прийшли більше подивитися на чемпіонів, на футболістів.

 

- Уже провели два матчі, є певні висновки щодо гравців і як гратимете проти «Динамо»?

 

- Так само як і з «Шахтарем» з невеликим корегуванням. У нас багато новачків.

 

- Як вам сьогодні гра Микуляка?

 

- Грає в складі той, хто сильніший. От займався Владислав дурницями ми з ним розійшлися . Взявся за голову, почав грати, тож знову його повернули назад.

 

- На вашу думку, який календар випав «Говерлі»?

 

- Дуже важкий, але головне не втратити психологічні складові. Дуже хочемо не вдарити лицем об болото, в наступному матчі в Києві.


Джерело:ФК "Говерла"

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.