Ужгородські гандболістки готуються захищати чемпіонський титул

Голова Закарпатської обласної адміністрації Олександр Ледида зустрівся із тренерським штабом та гравчинями ужгородського гандбольного клубу «Карпати».

Ужгородські гандболістки, які є дворазовими чемпіонками України, наразі готуються до нового сезону 2013/14 років. Уже 19 вересня у спорткомплексі «Юність» стартує з’їзний тур чемпіонату України з гандболу. До Ужгорода позмагатися за перші очки приїдуть команди зі Львова, Херсона, Ірпіня, Миколаєва та Києва. Триватимуть ігри до 21 вересня включно.

- Вкотре саме Закарпаття приймає у себе найкращі жіночі гандбольні клуби України. Цим, ми передусім, завдячуємо нашим дівчатам, яким вдалося цьогоріч захистити чемпіонський титул. Впевнений, що сезон, що осо-ось розпочнеться, стане не менш вдалим, ніж минулий. А що стосується єврокубків, то, маю надію, й кращим. Обласна влада, зі свого боку, підтримуватиме й надалі розвиток спорту на теренах краю, зокрема і гандболу, у рамках виконання соціальних ініціатив Президента України, - зазначив Олександр Ледида.

Так, у спорткомплексі «Юність», де свої матчі проводять ужгородські «Карпати», за кошти обласного бюджету міняють перекриття даху одного зі спортзалів, відновлено тенісні корти та зводять 2 спортмайданчики з поліуретановим покриттям. Також за кошти меценатів було зведено спорткомплекс «Карпати Арена», де гандболістки мають змогу як тренуватися, так і проводити єврокубкові матчі та ігри чемпіонату України. Так, вже у жовтні Кубку ЄГФ чемпіон України, ужгородські «Карпати», зіграє проти «Жальгіріса» (Каунас, Литва).

 

Прес-центр ОДА

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.