Підсумки футбольного сезону-2013 підвели на Виноградівщині (ФОТО)

16 листопада Виноградівська районна федерація футболу підвела підсумки футбольного сезону - 2013. З цієї нагоди до зали районного будинку влади були запрошені команди переможців та призерів першості.

 

За оцінкою керівника федерації Йосипа Гевеші, цьогорічний футбольний сезон на Виноградівщині характеризувався зрослою масовістю. У змаганнях чемпіонату брало участь 16 команд - всього понад тисячу спортсменів-аматорів разом із тренерами та організаторами ігор. Це на три команди більше, ніж попереднього року. Не всі футбольні колективи, щоправда, зуміли дійти до останнього туру, проте загалом першість пройшла успішно, без якихось серйозних проколів.

Від районної влади місцеву футбольну еліту особисто привітав голова райдержадміністрації Михайло Кочіш. Запорукою вдалого чемпіонату він назвав плідну роботу органів місцевого самоврядування з тренерами команд , організаторами футболу, а також зрослий рівень суддівства. Очільник району нагородив грамотами РДА голову суддівської колегії Василя Пекаря, секретаря районної федерації футболу Адальберта Сверенка та члена федерації футболу Василя Пінтє.

 

Призами чемпіонату як кращих гравців було відзначено бомбардира Михайла Якоба з ФК «Тиса» та воротаря Івана Липея з команди Нового Села.

 

Медалями, грамотами, кубками і футбольними м’ячами в урочистій обстановці нагороджено переможців та призерів районної першості.

 

Переможцем районної футбольної першості сезону-2013 став ФК «Болаж» з Вилока, тренер команди Іван Бровді, керівник команди Юлій Болаж. Друге місце в чемпіонаті посіла команда ФК «Фанчиково» ( Юрій Мар’ян), третє місце – ФК «Локомотив» з Королева ( Віктор Попович та Іван Зеленяк).

У змаганнях юнацьких команд трійку лідерів чемпіонату склали:

 

ФК «Ардовець»з Підвиноградова ( Іван Зихор, Юрій Зихор) – 1-е місце;

 

ФК «Тиса» з Чорнотисова ( Ігор Григорович) – 2-е місце;

 

ФК «Шаланки» (Антон Янкі, Віктор Альохін).


"Новини Виноградівщини"

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.