«Динамо» - «Говерла» - 3:0

Голи: Мбокані, 22, Ленс, 29, Сидорчук, 84;

 

Попередження: Нікулае 16, Ле Таллек 66

 

«Динамо»: Шовковский, Бельханда (Безус, 63), Мбокані, Хачеріді, Макаренко, Гусєв (Ярмоленко, 81), Сидорчук, Ленс, Драговіч, Вукоєвіч, Сільва (Віда, 45);

 

Запасні: Коваль, Мігель, Ідейе, Тремулінас;

 

Головний тренер: Олег Блохін;

 

«Говерла»: Надь, Савіч (Іканде 46), Нікулае, Кочіш, Леандро, Лисицький, Трухін, Лисенко (Кополовець 86), Ле Таллек, Єзерский (Дандя, 78), Орос;

 

Запасні: Бабенко, Балафас, Микуляк, Лазевскі;

 

Головний тренер: В'ячеслав Грозний.

 

Статистика

 

9 – Удари- 9

 

4-У ствір – 4

 

3 -Кутові-5

 

1-Офсайди-2

 

Упродовж трьох останніх турів до цього поєдинку «Говерла» не знає смаку перемог. Тож до Києва ужгородці їхали з надією на позитивний результат. Зрозуміло, що гратимемо на полі топ-команди, яка також втратила чимало, але продовжує гонитву за лідерами. Тим не менш, наш наставник максималіст і на це націлює гравців.

 

Склад суперника дещо здивував. Коуч динамівців Олег Блохін не випустив на поле збірників, давши їм відпчити, натомість вийшли футболісти, які до цього більше часу проводили на лаві запасних. У нас же вийшов Трухін на лівому фланзі, а на позиції Балафаса грав Кочіш, перед ним Ле Таллек. Всі інші на своїх звичних позиціях.

 

На початку зустрічі м"яч, хоч і тримавсябільшість часу в киян, проте наша команда також створювала проблеми для господарів. На 19-й хвилині Шовковський з труднощами впорався з потужним ударом Нікулае.

 

Але на 22-й хвилині після кутового господарі повели – на куті воротарського майданчика боротьбу на другому поверсі виграв Хачеріді, продовжив політ м’яча на дальню стійку, де вже один Мбокані перевів м’яч у ворота.

 

А через сім хвилин рахунок стає вже 2:0. Цього разу атака господарів пройшла лівим краєм – Беланда пробив, Надь відбиває, влучає в руку Ленса, а від того м’яч закочується в сітку. Додатковий асистент арбітра чомусь проігнорував очевидну гру забороненою частиною тіла й гол був зарахований.

 

Наша команда не знітилася від такого старту, а продовжила боротися з іменитим суперником. Зуміли відтіснити гру в центр поля. Наприкінці першої половини наша оборона пропустила вихід віч-на-віч з Надем Гусєва, та наш воротар зумів парирувати удар півзахисника «Динамо» й перевів м’яч на кутовий.

 

На другу половину тайму В’ячеслав Вікторович кидає в бій свіжі сили – випускає Армоні Іканде. Наша команда трохи стабілізувала гру, і вже моменти почали виникати біля володінь господарів. Однак, до завершального удару не доходило. Наші гравці заробили кілька перспективних штрафних, та жоден з них не був ефективним, так як і практично всі кутові. Кремезні захисники «Динамо» без проблем ліквідовували загрозу біля своїх воріт. Хорошу нагоду для того, щоб забити мав Трухін, який зіграв в стінку з Нікулае й потужно пробив – Шовковський вибрав правильну позицію і перевів удар Дмитра на кутовий. А відповідь киян знову стала голевою. Сидорчук продерся через центр поля, віддав на Мбокані, той відпасував на хід партнеру, а далі Сергій холоднокровно перевів м’яч у ствір воріт – 3:0.

 

В час, що залишився наші хлопці прагнули забити гол престижу, та надійна гра захисників та капітана «Динамо» не дали можливості нам цього зробити.

 

Що ж, будемо надіятися, що в завершальному матчі першої половини сезону переможемо в рідних стінах сімферопольську «Таврію»й футболісти підуть на зимовий відпочинок у хорошому настрої.

 

 

 

на мажорній ноті команда піде на зимовий відпочинок, перемігши

 

 

 

Інформаційний відділ ФК «Говерла»

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.