Янніс Хрістопулос: «Для нас це був дуже важливий матч»

Післяматчевий коментар

- Сьогодні для нас була дуже важка гра, як і цілий тиждень. У матчі не взяли участь велика кількість ключових футболістів. Незважаючи на це, гравці повністю виклалися на полі, й самі всі бачили, що в кінці матчу Приходной міг зрівняти рахунок, але, на жаль, гол не був забитий.  Дуже важлива гра для нас, яку не хотіли програти, але… Мої вітання «Говерлі».

- Які плани в «Таврії» на майбутнє?

Вже кінець листопада – початок грудня.  Від липня до сьогодні ми зуміли підвищити можливість зберегти собі місце в Прем’єр-лізі, але поки що до цієї цілі нам потрібно рухатися. Для цього нам потрібне підсилення й дуже значиме в усіх ігрових ланках. Вірю, що за цей період підросли деякі молоді хлопці, які в майбутньому принесуть користь нашій команді. Вже зробив певні пропозиції керівництву й крок за кроком будемо рухатися вперед.

Що скажете про гру Юрія Габовди – вихованця закарпатського футболу?

- Юрій – боєць, викладається на тренуваннях. Увесь час він сконцентрований й хоче грати футбол. Правда, його позиція діяти не в захисті, а працювати більше на атаку, та через необхідність мусимо його  використовувати на позиції крайнього захисника.

- Чи плануєте запросити когось  до команди з грецького чемпіонату?

- Для мене немає значення звідки приїде гравець – з грецького, англійського чи українського чемпіонату. Головне для нас, щоб він дійсно підсилив нашу команду. Намагатимемося брати вільних агентів, щоб команда не витрачала чималі кошти. Природно, що хотів би підсилити команду українськими гравцями, але дуже важко знайти класного українського футболіста – вільного агента.

-Щодо гри, що сьогодні не вийшло, з того, що запланували?

В ті моменти, коли нам потрібно було притримати м’яч нам цього не вдалося. Наші півзахисники – Гомес та Гуменюк, які мали працювати більше на атаку  не повністю виконали установку. Не змогли першими бути на підборах, увесь час у цьому компоненті суперник нас випереджав. 

- Коли ви прийшли працювати в «Таврію», діяв мараторій на трансфери, наразі він буде скасований. Чи є вже в вас гравці «на олівці»?

Вже віддав керівництву клубу список в якому є три прізвища футболістів. Гадаю, що за кілька днів буде проведена певна робота щодо цих виконавців.

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.