Закарпатські баскетболісти двічі перемогли спортсменів з Івано-Франківська

В останньому турі першого кола чоловічої першої ліги з баскетболу в підгрупі «Захід» ужгородський БК «Ужгород-УжНУ-ЗОДЮСШ» завітав у Івано-Франківськ до лідера підгрупи БК «Тирлич-ПНУ», який до цього тур йшов без поразок.

З самого початку першої гри ужгородці захопили ініціативу, задавши дуже високий темп, до чого господарі майданчика не були готові. Це вилилось в десятиочкову перевагу гостей після першої чверті. В другій чверті франківці зуміли вирівняти гру та трохи наблизитись в рахунку до суперника. В другій половині гри на майданчику точилась рівна гра. Господарі в основному забивали після індивідуальних дій своїх лідерів, на що гості відповідали атаки з дальньої дистанції після розіграних комбінацій, та вдалою грою в трьохсекундній зоні. В кінці гри за рахунок дальніх кидків франківці намагалися врятувати гру, проте це їм не вдалося, і ужгородці відсвяткували дуже важливу перемогу.

БК «Тирлич-ПНУ» - БК «Ужгород-УжНУ-ЗОДЮСШ» - 75-84 (16-26, 18-13, 13-19, 28-26);

БК «Ужгород-УжНУ-ЗОДЮСШ»: Костенко К. – 32 очки, Іванина А. – 30, Шкондя Ю. – 15, Плешаков В. – 5, Бенедик С. – 2.

З перших хвилин другої гри господарі майданчика показали своє бажання реваншуватись, відірвавшись в рахунку після першої чверті. Але ужгородців такий розвиток подій не влаштовував, і ще до великої перерви вони зуміли не тільки відігратись, але й вийти вперед в рахунку. В другій половині гри гостям вдалося наростити свою перевагу та не підпустити суперника до себе. В підсумку друга перемога ужгородців, які на зимову перерву йдуть лідерами підгрупи.

БК «Тирлич-ПНУ» - БК «Ужгород-УжНУ-ЗОДЮСШ» - 79-86 (21-13, 15-25, 22-25, 21-23);

БК «Ужгород-УжНУ-ЗОДЮСШ»: Костенко К. – 28, Іванина А. – 22, Шкондя Ю. – 18, Бенедик С. – 10, Палюченко П., Пустовіт А. – по 4.

Анонс Закарпаття

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.