Від суддівського неподобства страждає ФК Говерла (ВІДЕО)

 На жаль, у нашому футболі помилки арбітрів коштують дорого – це в прямому значенні цього слова. 

У високу ціну нашому клубу обійшлися помилки суддівської бригади на чолі з Віталієм Романовим в останньому домашньому матчі з луганською «Зорею».

 

Ще в першому таймі негативну реакцію вболівальників викликали неузгоджені дії першого асистента арбітра Ігоря Маковея, який махав прапорцем, наче на першотравневому параді. Інколи його дії, навіть, не співпадали з рішеннями головного арбітра, який теж наробив чимало ляпів, що вплинули на кінцевий результат поєдинку.

 

Як може арбітр не побачити явну руку в Д.Ліпартії, а вже за мить чітко вказати на одинадцятиметрову позначку за гру рукою гравця «Говерли» у своєму штрафному майданчику. Це говорить лише про одне , що подібна помилка арбітра сталася через його низьку кваліфікацію (але ж він проводить поєдинки Прем’єр-ліги!!!), а якщо ні, то виходить, що він діяв упереджено й свідомо не зупинив гру після того, як м’яч торкнувся руки Джаби Ліпартії. Окрім того, початком цього епізоду став момент з вкиданням ауту Л.Ідахором, який ввів м’яч у гру мінімум за 15-20 метрів від того місця де м’яч покинув межі поля. А глядачі як і тренер – живі люди з емоціями, вони все це бачать й стриматися в таких випадках, повірте, дуже й дуже важко.

 

Правильно зауважив наставник О.Севідов на післяматчевій прес-конференції, що помилки арбітрів, коштують тренерам роботи. А вони після низької оцінки всього місяць відсидять так звану дискваліфікацію, а потім знову повертаються і продовжують «калічити» і ламати гру команд своїми рішеннями.

 

Подивіться самі як суддівська бригада «наламала дров» у вказаному матчі." - заявили у інформаційному відділі ФК Говерли.

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.