Друзі Бєланова сильніші за берегівську федерацію футболу (ФОТО)

 

Легендарний футболіст Радянського Союзу та київського «Динамо» завітав в наше місто. Ігор Бєланов разом з директором УСБ «Закарпаття» Віктором Годинкою подали ідею зіграти товариський матч Друзі Бєланова та БРФФ. Голова нашої футбольної федерації з радістю підтримав таку пропозицію. За друзів Бєланова виступали в основному підприємці та молоді працівники міської ради. Також за колишнього динамівця пішов грати наш Сергій Гецко. Команда Берегівської районної федерації футболу зіграла суттєво ветеранами.

 

Перші хвилини залишилися за гравцями Бєланова. До речі варто зазначити, що сам Ігор Іванович дуже бадьоро відчував себе на полі. Саме йому і поталанило відкрити рахунок в цьому матчі. Одразу ж за Бєлановим свою майстерність показав Сергій Гецко. Гравці БРФФ також в захисті не відсиджувались. Потужні удари наносили Людвіг Тар та Петро Дрозденко, але голкіпер друзів Роман Чегіль був на місті. В середині першого тайму Віктор Годинка зіграв у своєму карному майданчику рукою, головний арбітр матчу Оттіло Голговці без роздумів поклав «точку». Гол з пенальті забив Петро Дрозденко. При рахунку 2:1 свою швидкість знову включив винуватець дійства. Ігор Бєланов розібравшись з захистом суперника перекинув Андрія Сімку влучним ударом. Гравці обох команд розпочали грати в тотальний футбол. Четвертий м’яч у ворота БРФФ забив знову Сергій Гецко, а після того в атаці-відповіді скоротив відставання Людвіг Тар. Крапку в першому таймі поклав справжній вже ветеран Іван Чегіль 5:2.

 

У другому таймі знову ж почали атакувати друзі Бєланова. Це було очевидно, адже у його команді було зібрано багато молодих гравців. Так шостий м’яч у ворота БРФФ забив Сергій Гецко, який з двох команд обрав команду друзів Бєланова (нагадаємо, що Сергій Михайлович є головою судколегії БРФФ). Недалеко від шостого залетів і сьомий, автором якого став Іван Соломка. Далі була відповідь від федерації. Два м’ячі влетіли у ворота суперника один за одним. Авторами м’ячів стали Петро Дрозденко та Людвіг Тар. Єдину жовту картку за неспортивну поведінку отримав Сергій Гецко, а саме за те що почав розмови з арбітром. Два останні м’ячі забили Ярослав Чегіль (Друзі Бєланова) та Людвіг Тар (БРФФ). Кращим гравцем в матчі можна відмітити голкіпера друзів Романа Чегіля, котрий відбив ударів 20 по своїм воротам. Проте в післяматчевій серії пенальті святкували гравці БРФФ 2:4

 

Після матчу Іван Чегіль подарував іменне вино Ігорю Бєланову з його фотокарткою на етикетці. Також про згадку нашого міста головній особі дійства був подарований вимпел нашого міста та диск с закарпатськими мотивами. Після матчу пройшло невеличке святкування.

 

Ще дуже приємно, що цей матч пройшов на головному стадіоні міста «Дружба», який безкоштовно надав голова Берегівської районної адміністрації Ігор Йосипович Свищо.

 

м. Берегово, стадіон «Дружба» (штучний майданчик)

 

Друзі Бєланова – БРФФ 9:5 (по пенальті: 2:4)

 

Арбітр: Оттіло Голговці (Берегово)

 

Склад команди БРФФ: Андрій Сімку (член судколегії БРФФ), Олександр Чегіль (голова БРФФ), Йосип Антал (президент ФК "Рафайново"), Іван Войтович (перезидент "Зірка" Берегово), Іштван Гіді (гравець ФК "Артос" Гать), Петро Дрозденко (гравець ФК "Зірка"), Людвіг Тар (головний тренер ФК "Зірка")

 

Склад команди Друзів Бєланова: Роман Чегіль, Іван Чегіль, Ігор Бєланов, Ярослав Чегіль, Іван Соломка, Василь Подорян, Андрій Рябченюк, Віктор Годинка.

 

Голи: 1:0 Ігор Бєланов, 2:0 Сергій Гецко, 2:1 Петро Дрозденко, 3:1 Ігор Бєланов, 4:1 Сергій Гецко, 4:2 Людвіг Тар, 5:2 Іван Чегіль, 6:2 Сергій Гецко, 7:2 Іван Соломка , 7:3 Людвіг Тар, 7:4 Перто Дрозденко, 8:4 Сергій Гецко, 9:4 Ярослав Чегіль, 9:5 Людвіг Тар.

 

Попередження: Сергій Гецко (за розмови з арбітром)

 

 

 

 

 

 

 

Автор: Олександр Сільченко

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.