Севідова відсторонили на один матч і клуб попав на 7,5 тисяч

 Сьогодні таке рішення прийняв дисциплінарний комітет Прем'єр ліги. 

9 серпня відбулося засідання Дисциплінарного комітету ПРЕМ’ЄР-ЛІГИ. Наводимо витяги з рішень, що стосуються дискваліфікацій футболістів:

 

1. За небезпечну атаку суперника з ризиком нанесення травми у зустрічі 2-го туру Чемпіонату U-19 відсторонити футболіста «Арсенала» Георгія Копаліані на два матчі.

2. За навмисний удар суперника ногою у зустрічі 3-го туру Чемпіонату U-19 відсторонити футболіста «Говерли» Миколу Ільковича на три матчі.

3. За навмисний удар суперника ногою після зупинки гри у зустрічі 3-го туру Чемпіонату U-19 відсторонити футболіста «Металіста» Роберта Гегедоша на три матчі.

4. За небезпечний напад на суперника, який володіє м’ячем, з нанесенням травми у зустрічі 4-го туру Чемпіонату молодіжних команд відсторонити футболіста «Арсенала» Ігоря Бровка на п’ять матчів.

 

5. Головного тренера «Говерли» Олександра Севідова відсторонено на один матч за некоректну поведінку по відношенню до арбітрів після закінчення матчу 4-го туру Епіцентр Чемпіонату України. А клуб зобов’язаний сплатити обов’язковий грошовий внесок у розмірі 7 500 гривень.

 

Джерело: офіційний сайт Прем'єр ліги

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.