"Говерла" програла "Іллічівцю"

Тому в Маріуполі футболісти в першу чергу грали на результат. І вже на 8 хвилині дебютант О.Допілка заробив штрафний за 30 метрів до воріт. Олег Міщенко чудово виконав стандарт, м’яч вдарившись об перекладину опустився за лінію воріт, але асистент арбітра чомусь не помітив гола. Хто знає, як склалася б гра у цьому двобої, якби ужгородці повели в рахунку. Можливо маріупольці пішли б уперед відігруватися й огололи б лінію захисту, що дозволило би закарпатцям грати на контратаках. Що ж, почекаємо на реакцію куратора вітчизняних арбітрів П. Колліни.
 
Повірте, це не виправдання за гру у другому таймі, який команда відверто провалила.  Наша команда у другій половині матчу відверто підсіла, чомусь зовсім не помітно увійшов в гру новачок Ле Таллек, не посилив центральну зону грек Балафас, а кілька гострих передач Одонкора у воротарську зону чомусь замикати було нікому. Далася взнаки й невпевнена гра лінії захисту, чомусь постійно першими на підборі були саме господарі. Один з таких підборів після розіграшу кутового на  59 хвилині і призвів до голу.
 
 А на 85-й Федотов просто познущався над Малішічем та Щедраковим, розхитавши обох як вітер траву і спокійно щокою накрутив м’яч під дальню стійку. Ці пропущені голи стали таким собі своєрідним вироком для ужгородців, які в другій половині виглядали інертно у порівнняні з швидкими проходами господарів поля, й не зуміли створити жодного гострого моменту біля воріт маріупольців.
 
  "Іллічівець" - "Говерла" 2:0
 
Голи: Гречишкін 59, Федотов 85
 
"Іллічівець": Худжамов, Ярошенко (Яворський 90 +3), Федотов, Гречишкін, Кравченко (Кожанов 76), Іщенко, Чижов, Путівцев, Окріашвілі, Бутко, Таргамадзе
 
"Говерла": Бабенко, Допілка, Щедраков, Райчевіч, Трухін, Макаренко, Едігарян (Балафас 60), Міщенко (Ситник 80), Микуляк (Ле Таллек 65), Малішіч, Одонкор
 
Попередження: Райчевіч 15, Микуляк 16, Малішіч 90+1
 
Головний арбітр: Євген Арановський (Київ)
Асистенти: Ростислав Пузанський (Львів), Максим Чертоляс (Херсон)


Джерело:  Інформаційний відділ ФК «Говерла»
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.