У Мукачеві юний богатир встановить національний рекорд

9 листопада 2022р. у місті Мукачеве на Закарпатті відбудеться встановлення національного рекорду 9-річним силачем-українцем Василем Маєвським у номінації «Максимальна кількість підйомів штанги дитиною». Вага штанги 32 кг, хлопчик має намір підняти її не менше 10 разів, що буде вражаючим результатом і новим національним рекордом України.
Василь вчиться у 4 класі Клячанівської загальноосвітньої середньої школи. Уже в чотирирічному віці він почав показувати клас з віджимання, підтягування, плавання. На даний момент Василь професійно займається амреслінгом, пауерліфтінгом, а також гирьовим спортом. За результатами змагань очевидно, що в юного закарпатця велике спортивне майбутнє. Цікаво, що хлопчик ще й активно заохочує до спорту і своїх друзів-однокласників.  Батько - тренер, чемпіон України з пауерліфтінгу, майстер спорту України міжнародного класу. Майбутній рекордсмен зростає в люблячій сім’ї - мама, старший брат, який також займається професійно амреслінгом, і молодша сестричка.
Запрошуємо ЗМІ підтримати майбутню зірку українського спорту на такому відповідальному етапі – встановлення першого в його житті рекорду України. 
Фіксація рекорду відбудеться 9 листопада 2022 року об 11:00 за адресою: м. Мукачеве, вул. Лермонтова 33, спорткомплекс Антарес. 
Акредитація обов’язкова: 0674445174.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.