Чиновники УЄФА шоковані брехливою заявою угорців

Генсек УЄФА висловлює своє здивування заявою угорської сторони, зробленою у вівторок увечері. З цього приводу європейська федерація футболу надіслала листа  до Будапешта. В офіційному листуванні УЄФА категорично зазначає, що ніколи не давав схвалення на розміщення прапора великої Угорщини, і погрожує санкціями.Лист УЄФА підписаний Теодором Теодорідісом, генеральним секретарем організації і адресований Мартону Вагі, який обіймає таку ж посаду в Федерації Будапешта. «Щоб уникнути сумнівів, хочемо пояснити, що УЄФА не схвалив розміщення таких прапорів і банерів. Більше того, як я зазначав у попередньому листі, наявність таких банерів може призвести до дисциплінарних наслідків. Тому ми наполегливо рекомендуємо вам вжити необхідних заходів, щоб запобігти показу цих прапорів або банерів на будь-якому матчі, організованому УЄФА», - пише Теодорідіс.
Нагадаємо, що у вівторок міністр фінансів уряду Орбана Міхей Варга
опублікував цікавий твіт, ніяк не пов’язаний з економікою і фінансами! Він стверджував, що УЄФА дозволила угорським фанам використовувати на матчах прапори та банери із зображенням великої Угорщини. 
До слова, на таких атрибутах намальовано карту Угорщини, котра включає частини територій України, Румунії, Словаччини і Сербії. Найактивніше у боротьбу із угорською брехнею включилися саме румуни. Щодо Української асоціації футболу, то тут ніби води набрали в рот. Мабуть не до захисту територіальної цілісності нашої держави «патріотам» із УАФ.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.