Де в Ужгороді можна потрапити на якісний масаж?

Майстри масажу, мабуть, були з того часу як існує людство. Адже дійсно, масаж - це чи не єдиний спосіб лікування та профілактики, який не включає в себе внутрішнє втручання в організм людини.
 Треба розуміти, що зараз немає проблеми знайти масажиста, який вам надасть свої послуги. Але є питання: чи завжди це буде якісний та корисний масаж? 
Ми поспілкувалися з ужгородським майстром лікувально – профілактичного масажу Оксаною Галайдою. Пані Оксана розповіла чому треба користуватися послугами масажиста! 





- Розкажіть нам, який ви пропонуєте масаж? 
- В першу чергу, це класичний масаж. Він не враховує сегментарно-рефлекторних зв’язків. Основна ціль процедури - нормалізувати тонус мускулатури, зняти втому і стрес, покращити кровообіг та лімфообіг в тканинах. Процедуру починають від стоп, потім переходять до гомілок, стегон, сідничної ділянки, спини, рук та шиї. Класичний масаж, на відміну від лікувального, рівномірно впливає на всі м’язи тіла. Останнім часом дуже популярним став антицелюлітний масаж. Це процедура, спрямована на вирівнювання підшкірно-жирової клітковини, покращення лімфодренажу та кровотоку, а також зменшення обсягів тіла. А лікувальний масаж застосовується у багатьох сферах медицини - ортопедії, неврології, кардіології, терапії та багатьох інших. Усвідомлені дії рук масажиста-реабілітолога в залежності від ситуації розслабляють або тонізують людину, покращують кровообіг в тканинах та м'язах, прискорюють одужання після хвороби і приносять полегшення від болю. Лімфодренажний масаж - це також один із різновидів масажу, який дозволяє посилити обмін речовин, прискорити кровообіг і рух лімфи, зміцнити імунну систему. Також під час такого впливу з організму виводяться токсини. Процедура є безболісною і запускає процес омолодження організму на клітинному рівні. З'явився ще такий тип масажу як тейпування. Це самоклеючі еластичні стрічки, призначені для фіксації певних зон на тілі в лікувальних, профілактичних, реабілітаційних або косметологічних цілях. 
- Як людина повинна зрозуміти, що їй потрібно звернутися до майстру масажу? 

- Тут можна виділити наступні симптоми: загальна втома, слабкість, роздратованість, запаморочення, болі в спині, оніміння кінцівок, протрузії міжхребцевих дисків, тригерні точки та інше. 
- За якими критеріями обирати масажиста?
 - На мою думку, це довіра та рекомендації. 
- В яких випадках масаж протипоказаний?

 - При сильновираженому больовому синдромі, підвищеному артеріальному тиску та високій температурі тіла. Перед тим як звернутися до масажиста, бажано знати причини нездужання, тобто зробити КТ, МРТ чи рентгенологічне дослідження, пройти консультацію невропатолога, кардіолога чи іншого спеціаліста. 
- Дякуємо вам, пані Оксано, маємо надію, що ваші поради будуть корисні нашим читачам.
 Якщо ви бажаєте записатися на сеанс масажу до Оксани Галайди, звертайтеся за номером телефону -0999683343.


рейтинг: 
  • Подобається
  • 4
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.