Завтра "Минай" зіграє з "Шахтарем" на власному полі

На Закарпаття їде 14-разовий чемпіон України. 2 вересня на арені «Минай» підопічні Володимира Шарана прийматимуть «Шахтар». Початок зустрічі – 13:00. Транслюватиме гру YouTube-канал УПЛ ТБ, регіональний телеканал «Суспільне» та «Спорт 1».
Закарпатці підходять до гри у непоганому настрої. Попри нічию у минулому турі з «Зорею», господарі провели вдалий поєдинок, створили чимало моментів і цілком могли розраховувати на перемогу. Підвела реалізація. Тож самовіддачею Володимир Богданович залишився задоволений.
Незважаючи на важкий календар, зустрічі з торішніми лідерами підопічним Шарана даються непогано. Вдома закарпатці відібрали очки у «Дніпра-1» та «Зорі», а у першому турі на виїзді відкрили рахунок у матчі проти «Динамо». Проте в Києві все ж таки дався в знаки клас суперника – команда Мірчі Луческу здобула впевнену перемогу. Впевнену саме за рахунком – не грі.
Донеччани – єдина команда, яка жодного разу не програла за підсумками п’яти турів. Також у поточному розіграші не поступався й «Рух», але львів’яни провели на одну гру менше – матч 5-го туру проти «Дніпра-1» було перенесено через участь дніпровців у єврокубках.
Ще один вагомий показник «Шахтаря» – кількість забитих м’ячів. У середньому команда Патріка Ван Леувена забиває два голи за гру (10 голів у 5 матчах). Щоправда, «Динамо» аналогічного показника досягло за три матчі.
«Шахтар» – лідер за кількістю вилучень у чемпіонаті. В 5 матчах – чотири червоних картки, три з яких – прямі. Тож гру проти «Миная» пропустять Артем Бондаренко та Гіоргі Гочолеішвілі.
«Минай» 5 разів зустрічався з «Шахтарем» та лише раз брав очки – у 2022 році (1:1). Ще чотири гри завершились перемогами донеччан – 5:1, 4:0, 4:1 та 1:0.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 1
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.