"Минай" програв вдома у важкій боротьбі "Шахтарю"

Обом командам, які посідають діаметрально протилежні місця в чемпіонаті України було за що боротись: закарпатцям потрібно було вибиратись з низу турнірної таблиці, в той час, як донеччанам треба було закріплюватись на вершині УПЛ.
Команди одразу максимально увійшли в боротьбу. При цьому в першому таймі темп намагалися задавати господарі поля. Але вже після кількох атак на ворота "Шахтар" після штрафного вийшов вперед. Гол забив на 37 хвилині Микола Матвієнко. 
В другому таймі "Шахтар" почав насідати на ворота суперника і втілив два гольові моменти: на 60 хвилині забив Олексій Кащук, а вже на 66 Георгій Судаков робить рахунок 3:0. Проте господарі не здавалися, і вже на 72 хвилині Єгор Гунічев скоротив рахунок, і здавалося, що камбек можливий. Проте розвіяв надії закарпатців Богдан В'юнник на 78 хвилині матчу. Далі минайці і надалі намагались атакувати і створювали хороші моменти, проте чемпіон України не дав їм цього зробити.
Матч завершився з рахунком 1:4 на користь "Шахтаря". На даний момент "Минай" займає останнє місце в турнірній таблиці, а "Шахтар" очолив її.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.