Жіноча команда "Минаю" дебютувала з впевненою перемогою над "Поліссям"

Зустріч в Минаї стала знаковою для обох сторін – «Минай» та «Полісся» дебютували у першій лізі. Господарки поля під час всього матчу помітно переважали своїх суперниць, грали впевненіше, частіше загострювали атаку та здобули заслужену перемогу.
Перший тайм був за "минайочками", і гол від Катерини Бабенко, яка скористалась помилкою захисту, вийшла сам на сам з голкіпером і вивела команду вперед.
Після перерви футболістки «Минаю» не давали жодного шансу противнику, а навпаки йшли активно в атаку. Бабенко заробила штрафний для команди, хоча на відео було чітко видно, що проти неї порушили правила в межах штрафного майданчику. Але це був тільки початок другого тайму. Комар Роксолана неймовірним ударом з-за меж штрафної пробила голкіперку Мельничук (2:0).
А останню крапку у дебютній боротьбі поклала Поліна Барінова, якій тільки 17 років, завершила контратаку своєї команди виходом сам на сам з Мельничук – 3:0.
Також варто відзначити голкіпера "минайочок" Крістіну Калинич, яка у дебютному матчі зберегла свої ворота на "замку" та оформила футбольний шатаут.
"Вітаємо «лисичок» з відкриттям сезону та перемогою у грі проти «Полісся»!" - написали на сайті клубу ФК "Минай".
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.