Воїни ДРБ "Сонечко" взяли участь у патріотичному забігу Strong Race в Ужгороді

Випробувати свої можливості та силу волі могли сьогодні учасники патріотичного забігу 7 км з 15 перешкодами Strong Race в Ужгороді.
Чоловіки та жінки мали перелізти через вантажівку, високу дерев’яну конструкцію, проповзти під колючим дротом та колесами, перенести на собі важкі мішки, каміння, подолати болотяний та водяний відрізки, піднятися по канату вгору, кидати спис тощо. Уперше зробили й окремий трек для дітей від 6 років.
"Воїни Добровольчого розвідувального батальйону "Сонечко"  взяли участь у забігу з перешкодами Strong Rase у місті Ужгород. 
Дистанція 7 км - випробування для всіх, і для спецури також.
Дякуємо всім учасникам за справжній дух братерства.
Окрема подяка Віктор Микита - голова Закарпатської ОДА  за те,  що не тільки постійно підтримує патріотичні ініціативі, які сприяють обороноздатності країни, а й особисто бере у них участь " - написав комбат ДРБ "Сонечко" Руслан Каганець.
Захід до Дня фізичної культури та спорту провели на підтримку програми підготовки населення до національного спротиву та ветеранської спільноти. Усі кошти, виручені з події, передадуть на підтримку Збройних Сил України.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.