Серб Желько Любенович став новим головним тренером ФК "Минай" після відставки Володимира Шарана

Минай офіційно оголосив про призначення Желька Любеновича новим головним тренером команди.
Контракт із 42-річним сербом розрахований до завершення сезону 2024/25. Асистентом Любеновича буде Ігор Дудник, тренером воротарів – Андрій Новак, новим командним лікарем – Віталій Деяк.
Українським вболівальникам Любенович відомий виступами у складах Кривбасу, сімферопольської Таврії, Олександрії, а більшу частину своєї ігрової кар’єри він провів у Зорі. На рахунку Любеновича 302 матчі в УПЛ, 41 гол та 51 результативна передача.
Зазначимо, що Желько Любенович ще не мав досвіду самостійної тренерської роботи. Кар'єру гравця він завершив у 2018, залишився у Зорі селекціонером, згодом був асистентом тренера у юнацькій команді. Останнім часом працював на батьківщині, у Залізничарі – асистентом головного тренера.
Закарпатський клуб опублікував відео з першими словами Любеновіча на новій посаді.
"Адреналін у мене вже такий працює, навіть не можу вам пояснити. Дуже радий, що через три роки повернувся в Україну працювати. Я приїжджав сюди щороку, навчався протягом трьох років на PRO-ліцензію. Тож я нікуди не йшов, був тут, разом з Україною. Зараз я готовий до цієї роботи, я чекав цього шансу.
Дякую керівництву Миная, яке дало мені такий шанс. Що стосується самої роботи, то я впевнена, що впораюся і все зроблю для того, щоб Минай залишився в УПЛ!", – йдеться у відео на офіційній сторінці Минаю.
Нагадаємо, що футбольний клуб «Минай» та Володимир Шаран припинили співпрацю за обопільною згодою сторін. На зустрічі керівництва з тренерським штабом було прийняте спільне рішення припинити співпрацю.
ФК «Минай» дякує Володимиру Шарану та його штабу за виконану роботу. Саме під керівництвом 52-річного фахівця минайцям підкорилось найвище досягнення у клубній історії – восьме місце турнірної таблиці за результатами сезону-2022/23 української Прем’єр-ліги.
Разом із Володимиром Шараном свої посади залишили тренери Вадим Чернишенко, Сергій Мізін, Ігор Лучкевич та командний лікар Олег Темник.
ФК «Минай» щиро дякує тренерському штабу за співпрацю та бажає успіхів у подальшій кар’єрі! Будемо раді зустрічі на футбольних полях України.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.