Закарпатець Василь Маєвський встановив світовий рекорд у гирьовому спорті

10 лютого 2024 року в місті Мукачево зареєстрували світовий рекорд у категорії «Спорт».
39-річний закарпатський силач Василь Маєвський-старший підняв гирю вагою 60 кг максимальну кількість підйомів у безперервному режимі без обмеження в часі.
Відтак це унікальне спортивне досягнення Василя Маєвського-старшого було оголошене світовим рекордом.
"Сьогодні було зроблено для всієї України а також Закарпаття Мукачево Світовий рекорд!!! Дякую Яцканичу Олександру за таку проведену велику роботу Організацію. Дякую за підтримку Богдану Лехману а також їх сім'ї !!!!Дякую всім моїм друзям рідним і близьким хто в мене вірив я вас всіх Люблю. Україна най сильніша Нація є Буде і Буде і Ми будемо це неодноразово Доказувати" - написав вчора у Фейсбук Василь Маєвський.“Для Василя Маєвського-старшого важка атлетика є стилем життя. Свою фізичну форму він підтримує, піднімаючи гирі шість днів на тиждень у своєму домашньому тренажерному залі. Там же тренує двох своїх синів – Владислава та Василя.” – розповіла керівниця Національного реєстру рекордів України.
“Я люблю кидати виклик і підштовхувати себе та інших до неймовірних досягнень. І зараз я почуваюся в бойовій формі”, – запевнив тренер двох синів.
Про успішність тренерської методики Маєвського-старшого свідчить те, що Владислав Маєвський у 15 років став призером на чемпіонаті України з армреслінгу серед юнаків у ваговій категорії до 70 кг. А 9-річний Василь Маєвський–молодший в гирьовому спорті встановив аж два рекорди – спершу національний, а згодом і світовий, піднявши за одну хвилину гирю вагою 16 кілограмів 20 разів.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.