"Минай" на власному полі зустрінеться з "Металіст 1925"


Підопічні Любеновича показали хорошу гру проти "Дніпра-1" і спробують взяти очки і в цьому матчі.

Для закарпатського клубу надважливий матч у боротьбі за виживання, адже харківська команда знаходиться також нижній частині турнірної таблиці.
Загалом ці клуби зустрічалися 6 разів. 2 гри були ще у Першій лізі, а 4 у Прем'єр-лізі. Між собою команди грають у доволі рівний футбол і дуже часто все вирішував до цього один м'яч.
У 2019 році команди зіграли вперше. У Харкові перемогли закарпатці з рахунком - 2:3. Перший у двобої між командами забив Максим Гавриленко ("Минай"). Домашню гру у Першій лізі "Минай" також виграв із мінімальним рахунком - 1:0.
У Прем'єр-лізі "Металіст 1925" переміг 1:0 у сезоні 2021/22. Другий матч у цьому сезоні команди не зіграли через повномаштабне вторгнення Росії в Україну.
Наступний сезон зафіксував між командами й першу нічию. Спочатку була гра на стадіоні де базувалися харківяни й там "Минай" здобув перемогу 0:1, а вже в Ужгороді команди зіграли у нічию 1:1.
Попередня гра між цими командами завершилася перемогою "Металіста 1925" - 1:0.
2 березня на стадіоні "Минай-Арена" відбудеться чергова гра між цими командами. Початок матчу 13:00 за київським часом. Також цікаво, що УАФ дозволила вболівальникам бути присутніми на футбольних матчах, але на офіційній сторінці "Минаю" інформації стосовно продажу білетів не має.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.