"Минай" оформив камбек у матчі з "Олександрією" та вирвав вольову нічию в домашньому матчі

"Минай" та "Олександрія" зіграли внічию в матчі 22-го туру української Прем'єр-ліги (УПЛ). Зустріч на "Минай-Арені" завершилася з рахунком 2:2.
Перед стартом матчу 22-го туру УПЛ «Минай» – «Олександрія» символічний удар по м’ячу зробив військовий Олександр Степанюк, який добровільно пішов захищати Україну у 2022 році. Брав участь у бойових діях на Запорізькому, Херсонському, Луганському і Донецькому напрямках. За бойові заслуги 50-річний Олександр Васильович був удостоєний державних нагород, однією з яких є «Орден за мужність», отриманий у 2023 році. Після чисельних контузій проходить військову службу в Ужгородському РТЦК та СП.Перший тайм закінчився без голів. Гості могли виходити вперед на старті зустрічі, але гол Андрія Кулакова на 10-й хвилині було скасовано через офсайд. На початку другої половини матчу підопічним Руслана Ротаня вдалося двічі вразити ворота закарпатського клубу. На 51-й хвилині відзначився Кулаков, а через сім хвилин забив Владислав Калитвинцев.
Утім, команда Желько Любеновича швидко знайшла сили скоротити відставання. На 63-й хвилині це зробив Денис Устименко.
Невдовзі олександрійці мали чудовий шанс повернути собі гандикап у два голи, однак на 68-й хвилині Кирило Ковалець не реалізував пенальті, пробивши з 11-метрової позначки повз ворота.
На 75-й хвилині закарпатці покарали суперника за таке марнотратство. Рахунок у поєдинку зрівняв Єгор Гунічев.
Ще через чотири хвилині підопічні Ротаня залишилися в меншості. Другу жовту картку та вилучення заробив Ковалець. Після цього до фінального свистка рахунок не змінився.
Після цього матчу "Минай" (14 очок) залишився на останньому місці в УПЛ. "Олександрія" (24 бали) перебуває на 11-й позиції.
У наступному турі чемпіонату України закарпатці 8 квітня приймуть "Полісся", а олександрійці днем раніше на виїзді зіграють з "Чорноморцем".
Головний тренер «Минаю» Желько Любеновіч прокоментував нічийний результат матчу з «Олександрією»:«Вітаю з Великоднем тих, хто святкує. На минулій пресконференції я обіцяв, що почну говорити українською, щоб не було перекладача. Я сьогодні спробую дати коментар саме українською. Отже, хочу привітати команду. Хочу сказати, що та гра, яку ми показали при 0:2, дорогого коштує. Одне очко йде нам в скарбничку. Дякую за гру і рухаємося далі".
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар