Закарпатка Ніколетта Волошин у складі національної команди побила 22-річний рекорд України з естафетного бігу

На Балканському чемпіонаті U18, що відбувався у Словенії, українки побили 22-річний рекорд України з естафетного бігу 4х100 метрів. У складі національної команди рекордсменок була спортсменка з Мукачева Ніколетта Волошин.
Про це повідомили на сайті Федерації легкої атлетики України.
Естафетна команда 4х100 метрів у складі Ніколетти Волошин, Єлизавети Шваб, Уляни Степанюк і Дарії Петровської перемогла з національним рекордом у цій віковій категорії — 45.71 с.
"Четвірка U18 стала першою в Україні, яка вибігла з 46 секунд. Попередній рекорд тримався 24 роки. У 2002-му в Москві Ірина Ількевич, Галина Тонковид, Юлія Семенова і Лізет Ассегбеде бігли за 46.50 с.", — йдеться у повідомленні.Загалом на Балканському чемпіонаті U18 українські легкоатлети здобули п'ять медалей — три золоті, срібну і дві бронзові.
"Золоті медалі окрім команди легкоатлеток здобули: Ярослав Листопад з метання диска та Станіслава Гаврилюка з потрійного стрибка. Уляна Степанюк виборола срібну нагороду з бігу на 100 метрів. Бронзовими призерами стали: Єгор Лапа з метання диска та Володимир Вовченко з бігу на 400 метрів", — йдеться на сайті Федерації легкої атлетики України.

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.