В Хусті відбувся турнір з армрестлінгу серед учасників війни

Попри погоду. Попри холод та сильний дощ. Попри будь-які перепони. Суботній ранок розпочався для ветеранів та діючих воїнів, які наразі на Закарпатті та мали змогу вирватися на спортивний захід, в самому серці Хуста. 
Більше сотні учасників та вболівальників. Емоції від перемог та поразок, ейфорія від спортивного азарту, незабутній час в колі братів по зброї, видовищні матчі.
Турнір відбувався у трьох вагових категоріях, на праву та ліву руку. Вітаємо наших переможців та призерів, і дуже Вами пишаємося!🏆
До 75 кг (ліва рука):
I місце - Бураков Олександр;
ІІ місце - Варваринець Василь;
ІІІ місце - Мельник Ігор.
До 75 кг (права рука):
I місце - Головенко Володимир;
ІІ місце - Бураков Олександр;
ІІІ місце - Мельник Ігор.
До 90 кг (ліва рука):
I місце - Чохняй Михайло;
ІІ місце - Костак Михайло;
ІІІ місце - Сабов Сергій.
До 90 кг (права рука):
I місце - Костак Михайло;
ІІ місце - Чохняй Михайло;
ІІІ місце - Сабов Сергій.
90+ (ліва рука):
I місце - Русин Віталій;
ІІ місце - Буртин Василь;
ІІІ місце - Цебенко Володимир;
90+ (права рука):
I місце - Пулей Василь;
ІІ місце - Цебенко Володимир;
ІІІ місце - Стасюк Микола.
Під час нагородження партнери змагань привітали переможців і призерів не тільки грамотами та медалями, а й приємними і корисними подарунками.
"Висловлюємо подяку співорганізаторам ветеранського турніру - Ветеранський Хаб. Закарпаття, Федерація армспорту Закарпатської області "Закарпатські ведмеді", ВелоОбєднання, Хустська міська рада, Хустська районна рада, Дмитро Білецький, Хустська районна державна адміністрація. Дуже вдячні нашим друзям з АСТРА-ДІА та Молодіжний координаційний центр "Нова генерація України", Санаторій Боржава і Енергоатом за підтримку під час турнірів та приємні призи для переможців!
Від простору «ВДОМА» та підрозділу «Карпатська Січ» були вручені подяки за підтримку ветеранської спільноти співорганізаторам, представникам органів місцевого самоврядування і бізнесу. 
Під час змагань відбувався збір коштів на спецпідрозділ Карпатська Січ. Carpathian Sich, який зараз перебуває на Торецькому напрямку. Вдалося зібрати 86 860 гривень: готівкою - 36 860 грн, на рахунок - 50 000 грн, і сума продовжує зростати!
Вдячні кожному за підтримку та допомогу нашим братам по зброї! В єдності - ми непоборна сила!🇺🇦
Ми дякуємо всім, хто сьогодні розділив з нами цю суботу! Такі дні мають особливу цінність в часи важкої ситуації на фронті, в період реабілітації після поранень, коли важко абстрагуватися хоча би на мить. Мали змогу відволіктися і одночасно набратися сил, позитивних емоцій для нових звершень та служби!" - написав на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук Вдома - ветеранський простір.

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.