ФК "Минай" переміг абсолютного лідера групи чемпіонату ФК "Агробізнес"

Сьогодні, 13 жовтня, "Минай" неочікувано виграв "Агробізнес" з рахунком 3:1 у домашньому матчі. Ця перемога закарпатської команди перервала серію з 8 матчів без перемог – 5 поразок та 3 нічиї.Окрім того, що підопічні Любеновича перервали свою серію невдач, вони також обірвали переможний шлях "Агробізнеса", адже сьогоднішньою перемогою "Агробізнес" зазнав першої поразки в Першій лізі, якщо не рахувати 0:1 від "Миколаєва" в Кубку України.
У сьогоднішньому матчі досить несподівано господарі поля вже на 16-й хвилині змогли відкрити рахунок. Рязанцев віддав у штрафну на Ременяка, який з розвороту пробив і м'яч з рикошетом залетів у ворота - 1:0. Навряд чи такого очікував лідер групи. За рахунок бажання та самовіддачі закарпатці досягнули свого. Наприкінці першого тайму підопічні Любеновича збільшили свою перевагу. Рязанцев метрів з 18-ти потужно пробив у кут воріт - 2:0.
У другій половині зустрічі гості прагнули якомога швидше забити, але їм це не вдалося. Міг знімати всі питання про переможця Вишневський, але врятував свою команду Підківка. На 71-й хвилині господарі досягнули свого. Матюшенко прострілив, а Ременяк переправив м'яч у дальній кут - 3:0. Такого "Миная" у цьому чемпіонаті ми ще не бачили. Гості все ж м'яч престижу забили. Відзначився Дмитро Касімов - 3:1.

TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар