Кращими волейболістами УжНУ стали фізики

П’ятий тиждень загальноуніверситетської спартакіади для викладачів був волейбольним. Змагання тривали чотири дні, за призові місця боролися 10 команд. Лідерами перших днів турніру стали команди фізиків, кафедри фізичного виховання і спорту, суспільників та медиків. Вони ж розіграли вирішальну гру. А переможцями, як і минулого року, стали викладачі фізичного факультету.

Вони впевнено тримали першість протягом усієї гри, хоча й суперники не здавалися. Відтак, друге місце вибороли викладачі кафедри фізичного виховання і спорту, бронзовими призерами стали доценти факультету суспільних наук, а на четвертому місці опинилися медики.

Вирішальну гру розіграли по круговій системі. Вболівав за гравців і Федір Ващук, ректор УжНУ, доктор технічних наук, професор, який також вправно грає у волейбол.

У волейбольному турнірі брали участь і жінки, зокрема викладачки юридичного факультету та кафедри фізичного виховання і спорту. До речі, кращим гравцем турніру визнали Катерину Шевченко з кафедри фізичного виховання і спорту. Нагороди переможцям вручали Тамара Суран, голова профспілкового комітету викладачів і співробітників УжНУ, голова оргкомітету спартакіади, Степан Олександрович Михайлович, завідувач кафедри фізичного виховання і спорту, головний суддя спартакіади, та Олександр Конопльов, заступник голови оргкомітету спартакіади.

Не обійшлося й без травм. Під час першого дня змагань з волейболу серйозно травмувався викладач кафедри журналістики Іван Бабущак, який грав за команду філологів. Бажаємо йому швидкого одужання й майбутніх спортивних перемог.

Наступного тижня викладачі гратимуть у настільний теніс. Це буде вже шостий вид спорту загальноуніверситетської спартакіади для викладачів УжНУ.

 

 

 

Наталія Каралкіна, студентка відділення журналістики УжНУ

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.