В УжНУ подано більше 4 тисяч заяв на вступ(ФОТО)

Як завжди, керівництво вишу, відповідальні особи вступної кампанії та декани факультетів зібралися у головному корпусі УжНУ, аби розглянути нові кількісні показники заяв від абітурієнтів та обговорити поточні питання. Отож до найбільшого у краї вишу подано 3882 заяви на денну форму навчання та 442 — на заочну.

На стаціонарі особливим попитом користується медичний факультет, а саме спеціальність «Лікувальна справа» (подано вже більше трьохсот  заяв).  Далі йдуть юридичний — 251 заява, а також стоматологічний — 201 заява.

Що стосується заочної форми навчання, то пріоритетними спеціальностями є факультет фізичного виховання та спорту — 44 заяви, потім юридичний — 42 та історичний — 36 заяв. Середній конкурс на місця державного замовлення є такий: денна форма навчання — 4,04; заочна — 3,20 (на 1 місце).

Під час засідання було продовжено і обговорення агітаційної роботи, яка проводиться на факультетах. Зокрема підсумовували свою працю у сфері піару підрозділів представники таких факультетів: суспільні науки, гуманітарно-природничий, фізичне виховання та спорт, а також факультет післядипломної освіти. Усі вони ведуть активну роботу у пропаганді своїх спеціальностей, оскільки регулярно публікують матеріали у пресі, виступають на телебаченні, їздять по районах із метою ознайомлення абітурієнтів.

 

 

 

 

 


Автор:Мирослава ШИМОН

Джерело:«Погляд»



TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.