В Ужгороді фінішує фестиваль байкерів і авіаторов

Goral Music Avia Bike Ukraine став шостим музичним фестивалем, організованим байкерами, які з'їхалися до обласного центра Закарпаття з усієї України та з-за кордону. Вперше за історію проведення фесту в його програму увійшло перше в СНД авіашоу приватної легкомоторної авіації.

"До участі запрошені авіатори з Англії, Польщі, Литви, Іспанії та Франції. Загалом очікуємо понад 60 іноземних та 16 українських авіаторів-власників легкомоторних літаків. У програмі шоу, яке відбудеться на ужгородському аеродромі, заплановані виступи каскадерів з Угорщини, показ авіатехніки, стрибки парашутистів", - розповів один із організаторів фестивалю Олександр Суханов.

Головна ж локація фестивалю розміщена на місцевому стадіоні "Автомобіліст". Тут встановлено велику сцену, розташовані точки з харчуванням.

"Щоб зануритись в атмосферу свята, кожен відвідувач матиме нагоду скуштувати традиційного байкерського бика вентелі, випити кухоль пива. Не обійдеться без шашликів та закарпатського бограча", - відзначив Суханов.

Глядачів та учасників свята розважатимуть гурти "Мандри", "Бумбокс", "D.HATE" та ужгородський "Орден небес". Хедлайнер фесту - київський гурт "Інферно".


Джерело:transkarpatia.net



TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.