Верховинське бізнесування гуцулів (ВІДЕО)

Для закарпатських горян упродовж віків вівця була джерелом прибутку: мала годувальниця привчала до підприємливості своїх господарів за різних часів, даруючи молоко і сир, вовну і м'ясо. Перевіряли цю тезу стосовно нинішніх умов Галина ЯРЦЕВА і Микола СКУНЦЬ, начальник відділу організації виробництва продукції тваринництва управління агропромислового розвитку Закарпатської ОДА Ніна КІШ і вівчарі - з Колочави Іван МАЦОЛА та Дубового - Петро ОМЕЛЯН.

Тиса-1

 



TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.