Косервуємо самі (ВІДЕО)

Триває сезон заготівлі овочів та фруктів! Черешні, смородину та іншу городину закарпатці законсервували ще влітку. Зараз - на черзі огірки, томати, овочеві салати та фрукти пізнього врожаю. Цьогоріч на ринках Ужгорода довгих черг за цими продуктами місцеві продавці не спостерігають. А ті, хто все ж поповнив комору запасами на зиму, вже підрахували свої витрати на консервацію. У скільки обходиться закарпатцям заготівля? – дивіться далі.

 

Тиса-1

 



TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.