Полуниця і брусниця, абрикоси і персики, виноград і агрус – це лише незначна частина списку продуктів, збагачених вітамінами, кислотами, натуральними цукрами, які підвищують імунітет.
Садові та лісові ягоди мають не тільки унікальним смаком, але лікувальним ефектом. Коли ви їсте доспілу, свіжу, екологічно чисту суницю, ви отримуєте фруктозу, глюкозу, купу вітамінів і море позитиву.
Полуниця і брусниця, абрикоси і персики, виноград і агрус – це незначна частина списку продуктів, збагачених вітамінами, кислотами, натуральними цукрами, які підвищують імунітет, очищають травну систему, зміцнюють тканини, мають омолоджуючу і протизапальним ефектом . Хіба це не чудо? Надавати одночасно необхідну підтримаю і допомогу своєму організму, і отримувати задоволення.
Фахівці зі Сполучених Штатів Америки довели, що регулярне споживання полуниці, чорниці, ожини, ягід асаї уповільнює старіння мозку. Вони стимулюють роботу механізмів, які очищають мозок від токсичних білків, що погіршують пам’ять.
Натуральні антиоксиданти, які містяться в ягодах, покращують роботу захисних властивостей організму перед віковими змінами та вірусними інфекціями.